14ος Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας: Ανάμεσα στις μνήμες και το μέλλον

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Επίπεδο αφίξεων, Είσοδος 1
Καθημερινά όλο το 24ωρο
Δευτέρα 08/10/2007 - Δευτέρα 07/01/2008

Το «καλώς ήλθατε» λέει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αεροδρόμιο ο Διεθνής Μήνας Φωτογραφίας στους επισκέπτες της πόλης της Αθήνας. Από τις 8 Οκτωβρίου 2007 έως τις 7 Ιανουαρίου 2008, η ομαδική έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας «Ανάμεσα στις μνήμες και το μέλλον» παρουσιάζεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε συνεργασία με το
Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Μία επιλογή είκοσι τεσσάρων έργων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, που παρουσιάζονται σε ισάριθμες διαφορετικές εκθέσεις κατά τη διάρκεια της φετινής 14ης διοργάνωσης, καλωσορίζει τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου, γνωρίζοντάς τους το θεσμό του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας και το σύγχρονο ελληνικό και διεθνή φωτογραφικό πολιτισμό.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συμβάλλει και φέτος, ως εναλλακτικός χώρος παρουσίασης, στην επίτευξη των στόχων του θεσμού για την προβολή και ενίσχυση του έργου των Ελλήνων καλλιτεχνών φωτογράφων και την ανάδειξη μεγάλου μέρους της διεθνούς φωτογραφικής παραγωγής. Στη φετινή έκθεση, ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες διαφορετικής αισθητικής και τεχνοτροπίας, διαφορετικής προσέγγισης και τεχνικής, με μόνο κοινό στοιχείο την ομοιογένεια στην παρουσίασή τους, συνθέτουν ένα φωτογραφικό πανόραμα στο αεροδρόμιο.

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Δελτίο τύπου 04/10/2007

{ Ημερομηνία: 05-10-2007 (06:35:59) }