Γύρο-γύρο σπάσαν τα αυγά

Αποφάσισα να πάω σήμερα (χθες πλέον) στο λίγο πιο μακρινό σούπερ μάρκετ, από αυτό που πάω συνήθως, για να περπατήσω λίγο παραπάνω και να κάψω και καμιά επιπλέον θερμίδα. Πήρα κάτι λίγα πράγματα, 4 τεμάχια συνολικά (1 βούτυρο, 1 λάμπα, φακές και μία εξάδα αυγά) τα οποία κατέληξαν περιέργως σε τρεις σακούλες :-S

αυγά

Επιστρέφοντας με τις τρεις σακούλες στα χεριά, η μία είχε την λάμπα, η άλλη είχε τα αυγά και η τρίτη είχε τις φακές με το βούτυρο, ο καθαρός αέρας μου έφερε μια λιγούρα, μου μύρισε γύρος πίτα. Για να μην πάει στράφι η όλη προσπάθεια του περιπάτου, σκέφτηκα να πάρω έναν (συνήθως τρώω δύο) έτσι για την γεύση.

Πάω στο γυράδικο και παραγγέλνω έναν γύρο πίτα με πατάτες, μουστάρδα και κέτσαπ. Παρατηρώ ότι ετοιμάζει τρεις γύρους και ερχόμενος προς το μέρος μου τυλίγει τους δύο.

  • του λέω "δύο έκανες;"
  • μου λέει "τρεις"
  • του λέω "έναν είχα πει"
  • μου λέει "πάρε δύο, τον έναν κερασμένο"
  • του λέω "οκ, θα τους πάρω και τους δύο" και πλήρωσα τελικά τους δύο γύρους

Οπότε ενώ είχα αρχικά όλη την καλή διάθεση για αυτοσυγκράτηση και συμβιβασμό στον έναν γύρο πίτα, τελικά κατέληξα με δύο, ως συνήθως.

Είναι αυτό που λένε για την συνωμοσία του σύμπαντος όταν θέλεις κάτι πολύ.

Φτάνοντας σπίτι, ανοίγω το ψυγείο κρατώντας τα πράγματα και μου πέφτει η μία σακούλα από τα χέρια. Ποια σακούλα ήταν; Αυτή με τα αυγά!

Έπεσαν από ένα ύψος περίπου ενός μέτρου, οπότε υπέθεσα ότι θα έχουν σπάσει, τελικά από τα έξη τα τρία άντεξαν αυτό το κρας-πεφτ. Ήταν αρκετά ανθεκτική η συσκευασία τους.

{ Ημερομηνία: 03-03-2015 (01:32:11) }