Το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή) το διήμερο φεστιβάλ κατά της σπατάλης των τροφίμων για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες -> εδώ!
Εμείς βρεθήκαμε εκεί το Σάββατο, πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, γύρω στο μεσημέρι και παρακολουθήσαμε την προβολή του ντοκιμαντέρ «Πεθαίνοντας στην αφθονία», του Γιώργου Αυγερόπουλου και στην συνέχεια τους «Tip the chef» (βλέπε φωτο) οι οποίοι παρουσίασαν συνταγές αξιοποιώντας απλά υλικά που συνήθως βρίσκονται στο σπίτι μας.
Δείτε επίσης και το -> www.boroume.gr
{ Ημερομηνία: 27-01-2014 (14:46:20) }