Ψήσιμο χοιρινής πανσέτας (παϊδάκια) στο τηγάνι

Σε αυτό το video φαίνεται η διαδικασία που ακολουθώ όταν θέλω να ψήσω χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτα (παϊδάκια) στην προκειμένη περίπτωση, στο τηγάνι. Συνήθως, λοιπόν, δεν τηγανίζω απευθείας το κρέας, αλλά πρώτα το αφήνω να βράσει για λίγη ώρα μέσα στο νερό, και μόλις εξατμιστεί το νερό, το αφήνω στο λάδι που μένει στο τηγάνι για να πάρει και χρώμα και να γίνει λίγο πιο τραγανά απ' έξω.

Αυτή την τεχνική είχα μάθει από παλιά και αυτή συνήθισα να εφαρμόζω όταν χρειάζονταν να ψήνω κρέας στο τηγάνι. Τώρα που το ψάχνω λίγο παραπάνω το θέμα, δοκιμάζω και κάποια άλλα πράγματα τα οποία θα δούμε μελλοντικά όταν θα καταλλήξω σε κάποια πειραματικά συμπεράσματα.

Εσείς πως συνηθίζετε να ψήνετε το κρέας στο τηγάνι;

{ Ημερομηνία: 16-09-2013 (14:49:24) }

Και κάτι ακόμη...

Μαρία Ευθυμίου

Μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας από την κα. Μαρία Ευθυμίου - Δείτε online τα μαθήματα της κυρίας Μαρία Ευθυμίου σε video