Βλέποντας #fail videos μετά τα μεσάνυχτα στο YouTube

Μια παράξενη συνήθεια τους τελευταίους μήνες είναι καμιά φορά τα βράδια (μέχρι να φύγει λίγο η υπερένταση και να έρθει ο υπνάκος) να βάζω στο κινητό βίντεο από το YouTube με θέμα συνήθως το #fail

Κι όταν λέμε "fail" εννοούμε διάφορες αποτυχημένες προσπάθειες ή άτυχες στιγμές. Με μια αναζήτηση για fail, λοιπόν, εμφανίζεται μια λίστα με πάρα πολλά video τα οποία είναι ουσιαστικά συλλογές με πολλές τέτοιες "αποτυχίες" ή "ατυχίες".

Δεν θυμάμαι πως έγινε η αρχή και ξεκίνησα να τα αναζητώ, πάντως τώρα πλέον έχω δει αρκετά από αυτά και για να μην ξαναβλέπω τα ίδια άρχισα πλέον να τα φιλτράρω και να ψάχνω στα πιο πρόσφατα για καινούργια βίντεο (άσε που κι αυτά συχνά έχουν αποσπάσματα από άλλα παλιότερα).

Τέλος πάντων, κοιτώντας αυτά τα βίντεο που αν και έχουν μερικές φορές γέλιο, αρκετά συχνά τα στιγμιότυπα είναι αρκετά επώδυνα για τους πρωταγωνιστές, σκέφτομαι "πως του ήρθε να δοκιμάσει κάτι τέτοιο"... Δηλαδή άραγε "δεν μπορούσε να υποθέσει εξαρχής το οδυνηρό αποτέλεσμα" (;) και τελικά "πόσο παράξενο πλάσμα είναι ο άνθρωπος" (;)

Μια που το 'φερε η κουβέντα πάντως, εκτός από τα fails, στον αντίποδα υπάρχουν και τα wins / luck, δηλαδή στιγμιότυπα που από τύχη ή κάποιο άλλο παράγοντα (π.χ. γρήγορα αντανακλαστικά ή δεξιοτεχνία) έγιναν εντυπωσιακά πράγματα. Και άλλη μια "σειρά" με εντυπωσιακά "κατορθώματα" που έχω ανακαλύψει τυχαία κοιτώντας στα προτεινόμενα είναι τα "PEOPLE ARE AWESOME" !

{ Ημερομηνία: 05-10-2012 (22:54:45) }