Τα ΒορΟινά στις 16/01/2012 στην Αθήνα

Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη σας τι είναι «Τα ΒορΟινά», αλλά αν δεν το έχετε να σας πω εν συντομία ότι πρόκειται για μια εκδήλωση για τους φίλους του κρασιού...

Έχει τύχει να πάω κι εγώ σε σχετική εκδήλωση στης Θεσσαλονίκη και μου έχει μείνει ως μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία γευσιγνωσίας, οινοποσίας και... γενικότερα!

:-)

Λοιπόν... διαβάζω πως «Τα ΒορΟινά» θα πραγματοποιηθούν και στην Αθήνα, την Δευτέρα 16/01/2012 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στην Πλατεία Συντάγματος.

Απ' ότι διαβάζω η είσοδος για το οινόφιλο κοινό ξεκινάει στις 18:00... δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ! Ενδεικτικά, αντιγράφω από το ΔΤ, τα εξής:

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας και να γευτούν σε κάθετη και οριζόντια γευσιγνωσία, λευκούς, ροζέ και ερυθρούς οίνους, παλαιωμένες αλλά και πειραματικές ετικέτες, νέες σοδειές, τα αποτελέσματα του τρύγου 2011, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα.

Οπότε, αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι άλλο που επείγει για το απόγευμα εκείνο, νομίζω θα ήταν ενδιαφέρουσα μια επίσκεψη στην εκδήλωση αυτή, απλά... θα σας έλεγα να μην πάρετε αυτοκίνητο... καθότι εγώ όταν είχα πάει... πιες λίγο κρασί από εδώ... πιες λίγο κρασί από εκεί... έγινα «ω! ντίρλα ντα, ντιρλά ντα ντα»

{ Ημερομηνία: 05-01-2012 (19:57:21) }