Nokia N810 Internet Tablet σε μέγεθος τσέπης

Η Nokia παρουσίασε το Nokia N810 Internet Tablet, σηματοδοτώντας τη νέα τάση στη φορητή επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Έχετε τη δυνατότητα να συνδέετε τη συσκευή αυτή, σε μέγεθος τσέπης, με το κοντινότερο σημείο Wi-Fi ή με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth.

Το Nokia N810 σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις διαδικτύου, να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Google ή στο Facebook, να παρακολουθείτε όλα τα τελευταία βίντεο στο YouTube ή να ενημερώνετε το blog σας χρησιμοποιώντας το συρόμενο πληκτρολόγιο με την εντυπωσιακή οθόνη αφής. Οι ενσωματωμένοι χάρτες και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης που διαθέτει, σας βοηθούν να βρίσκετε το δρόμο σας.

Σας φέρνει πιο κοντά στις κοινότητες!

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι, στο πάρκο ή σε κάποια καφετέρια, με το Nokia N810, δε θα βρίσκεστε ποτέ μακριά. Με τη δυνατότητα να ελέγχετε τα email σας, να διαβάζετε τα τελευταία νέα ή να ανταλλάσσετε άμεσα μηνύματα (chat) με τους φίλους σας, να μοιράζεστε τις διαθέσεις σας στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, να πραγματοποιείτε κλήσεις μέσω Skype ή να έρχεστε πιο κοντά σε άλλους μέσω του Gizmo video chat (με την ενσωματωμένη κάμερα VGA), θα είστε πάντα σε επαφή με όσους επιθυμείτε.

Μείνετε στο σωστό δρόμο

Mε το Nokia N810 δεν θα χάσετε ποτέ το δρόμο σας. Το Nokia N810 διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS που σας επιτρέπει να προσδιορίζετε τη θέση που βρίσκεστε και να εξερευνείτε ένα μεγάλο αριθμό σημείων ενδιαφέροντος, χρησιμοποιώντας τους προ-εγκατεστημένους χάρτες. Αναβαθμιστείτε στη φωνητική πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο του Wayfinder και εξερευνήστε τον κόσμο πεζοί ή οδηγώντας.

Πλήξη - Ποτέ ξανά!

Είτε βρίσκεστε στο ταξίδι της ζωής σας ή στην καθημερινή σας διαδρομή για την εργασία, το Nokia N810 είναι ο τέλειος σύντροφος ταξιδιού. Δεν έχετε σύνδεση Wi-Fi κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας; Δεν χρειάζεται. Το Nokia N810 προσφέρει αναπαραγωγή μουσικής μέχρι και 45 ώρες και διαθέτει μνήμη ώστε να αποθηκεύσετε μέχρι 7.500 τραγούδια στην προαιρετική κάρτα μνήμης 10GB, που υποστηρίζει. Η μεγάλη και ζωντανή οθόνη των 4.13” και ανάλυσης 800x480, δημιουργούν μία μοναδική εμπειρία μέσα στα χέρια σας.

Το Nokia N810 χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα maemo OS2008, που βασίζεται σε Linux, το οποίο υποστηρίζεται και από το Nokia N800, την προηγούμενη γενιάς συσκευή «internet tablet». Το Nokia N810 διαθέτει ένα περιβάλλον χρήσης πλήρως προσαρμοζόμενο και περιέχει διάφορες καινοτομίες όπως browser συμβατό με Mozilla με υποστήριξη Ajax και Adobe flash 9, υποστήριξη ακουστικών Bluetooth, καθώς και προηγμένα χαρακτηριστικά βίντεο και ήχου.

Τα ανανεωμένα Video Gizmo, Skype και Rhapsody τονίζουν κάποια πολύ δημοφιλή διαθέσιμα downloads, ενώ παράλληλα τα Boingo Wireless, Earthlink και The Cloud σας επιτρέπουν τη σύνδεση Wi-Fi σε χιλιάδες περιοχές παγκοσμίως.

Η Nokia ανακοίνωσε την έναρξη υπηρεσιών υποστήριξης της πλατφόρμας maemo για δημιουργούς και εταιρείες λογισμικού παγκοσμίως, μέσω του forum.nokia.com. Ήδη, η Nokia έχει πάνω από 3,4 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, που αναπτύσσουν κορυφαίες κινητές εφαρμογές για τις πλατφόρμες Series 40 και Symbian Series 60. Αυτή η επαγγελματική υπηρεσία υποστήριξης συμπληρώνει την υπάρχουσα προσφορά προς τους δημιουργούς μέσω του maemo.org, η οποία αποτελεί μια open source κοινότητα, που χορηγείται από τη Nokia.

Η Nokia αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, καθορίζοντας την μετάβαση και ανάπτυξη της σύγκλισης στο χώρο του Internet και των Τηλεπικοινωνιών. Η Nokia παράγει μία ευρεία σειρά συσκευών κινητής τηλεφωνίας μέσω των οποίων προσφέρει στους ανθρώπους εμπειρίες στη μουσική, στην πλοήγηση, στο βίντεο, στην τηλεόραση, στη φωτογραφία και στα παιχνίδια. Επίσης, παρέχει μία πλήρη σειρά παρελκομένων και ψηφιακών λύσεων αλλά και υπηρεσιών για δίκτυα τηλεπικοινωνιών.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia κύριος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης:

«Το νέο Nokia N810 Internet Edition έρχεται να δημιουργήσει, να συνδέσει, και να συνεργαστεί με μερικές από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στο διαδίκτυο. Με τις νέες αυτές υπηρεσίες και εφαρμογές του N 810 της σειράς Nokia Nseries, οι καταναλωτές θα μπορούν να επικοινωνούν μέσω του διαδικτύου ανά πάσα στιγμή».

ALPHA COPY Α.Ε. - Δελτίο τύπου 14/05/2008

{ Ημερομηνία: 14-05-2008 (23:08:13) }

Και κάτι ακόμη...

email

Η μορφή ενός έγκυρου email - Ποια μορφή έχει μια διεύθυνση email

ιστοσελίδα

Τι χρειάζεται για μια ιστοσελίδα; - Τρία είναι τα βασικά σημεία για να υπάρξει μια ιστοσελίδα στο ίντερνετ